Черкаські дорожники підготувалися до зими

Черкаські дорожники підготувалися до зими

Дорожники Черкаської області закінчують підготовку до роботи в зимовий період. Щоб зустріти зиму на належному рівні, активно проводяться роботи по заготівлі протиожеледних матеріалів. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Як зазначив в. о. начальника Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко, філіями ДП «Черкаський облавтодор» заготовлено 4,8 тис. тонн технічної солі. Також в повному обсязі заготовлено майже 42 тис. тонн протиожеледних сумішей.

Техніка для зимового утримання автодоріг в Черкаській області підготовлена на понад 90 %. Це зокрема 84 піскорозкидувача, 7 солерозподілювачів, 42 навантажувача, 26 автогрейдерів, 5 роторних снігоочищувачів, 220 одиниць навісного обладнання та відвалів та 79 одиниць іншої снігоочисної техніки. Крім того, виготовлено та відремонтовано 4500 засобів пасивного снігозахисту.

До виконання робіт по зимовому утриманню доріг в Черкаській області також планується залучати дорожню техніку інших організацій з якими укладено 20 угод. Окрім того, завершено ремонт та підготовка лінійних і виробничих приміщень, котелень, пунктів обігріву. Для стабільної роботи у зимовий період створено необхідний запас паливно-мастильних матеріалів.

Для аварійного ямкового ремонту в осінньо-зимовий період заготовлено 620 тонн асфальтобетонних сумішей. Для відстою транспорту під час ускладнення погодних умов буде задіяно 42 майданчика, зокрема 31 в смузі відведення автодоріг.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x