ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗАВЖДИ ЛЯГАЄ НА КЕРІВНИКА

Я ніколи не займався і не цікавився політикою. Але те, що відбувається в моїй країні не може залишити мене в стороні. Тому хочу висловити свою позицію, як громадянина України.

Більше 100 убитих, тисячі покалічених людей. Серед білого дня снайпери стріляють на ураження. Не ранять, а саме вбивають. Без шансів для медиків.

Я плакав, коли бачив убитих молодих хлопців. Багатьом немає і 30-ти.
За що?

Напівзруйнований центр столиці. Економіка три місяці втрачає величезні гроші, і це вже відбивається на кожному.

Принизливий, мерзенний і брудний винахід влади – «тітушкі» (кримінал і зелені малолітки), за гроші організовано б\’ють всіх, кого захочуть. Жінок, студентів, людей похилого віку. Залякують міста, палять машини, влаштовують погроми. І це все відбувається в присутності міліції! Більш того, міліція, особливо не приховуючи, їх озброює і прикриває.

Це називається повне СВАВІЛЛЯ!

Вони перейшли межу, яку не можна переходити. НІКОЛИ.

Коли в будь-якій організації (завод, фабрика, школа, лікарня, військова частина, фірма, корпорація тощо) гинуть люди або відбуваються будь-які ЧП, ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ЗАВЖДИ ЛЯГАЄ НА КЕРІВНИКА. Це закон, раз ти взяв владу, ти відповідаєш за порядок.

Тому головна частина ВІДПОВІДАЛЬНОІСТІ ЗА КАТАСТРОФУ в Україні ПОВНІСТЮ ЛЕЖИТЬ НА ПРЕЗИДЕНТОВІ В.Ф.Януковичі і його активі в ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Звичайно, в будь-якому конфлікті відповідальність на обох сторонах. Опозиція також відповідає за поспішний, непродуманий похід майдану до Верховної Ради, який привів до багатьох смертей.

Але цього всього не було б, якби влада вміла слухати своїх людей і не творила беззаконня.

Найстрашніше те, що багато хто досі думають, що майдан стоїть за гроші і за Європу. Ні! Люди стоять проти свавілля і некомпетентності цієї влади! Це вже розуміє будь-яка думаюча людина.

Українське суспільство виросло з совдепівського маленького світу і, зараз, очевидно, переживає процес дорослішання і очищення.

Кожен з нас вибирає – або боятися, обманювати себе та інших, жити, як завжди було прийнято, за принципом «Моя хата с краю». Або брати на себе відповідальність за своє ж майбутнє. У першу чергу перестати боятися і брехати самому собі.

Бути людиною або сволотою. НА ЦЕЙ ВИБІР НІХТО, ЯКЩО ВИ НЕ ДОЗВОЛИТЕ, НЕ МОЖЕ ВПЛИНУТИ!

Видавіть з себе цю краплю раба!

В Україні немає жодних серйозних реформ і покращення (крім деяких відомих товаришів). Це казки для маломислячих. Є професійний дерибан. Влада повністю віддалила собі від країни.

Ілюзія стабільності і розвитку – країна розвивається виключно за рахунок кредитів. Це шлях в нікуди, але їм все одно – вони не збираються тут жити. Практично всі їхні діти навчаються за кордоном і не будуть сюди повертатися.

Вони просто не доросли до такого поняття, як зробити ВНЕСОК в свою країну. Немає в них таких цінностей – залишити щось після себе корисне і хороше. Дитячі цілі – побільше іграшок, статусу, значущості, будинків, грошей. Будь-яким способом. А після нас хоч потоп.

Україна з цим режимом втрачає мільярди грошей. Втрачає імідж, інвестиції. Втрачає кращі уми, які їдуть звідси. Втрачає майбутнє. І буде втрачати – це просто чорна діра.

Я вважаю, що Віктор Федорович Янукович ні за моральними, ні за інтелектуальними, ні за особистими якостями не «тягне» посаду президента і лідера країни. Ні відповідальності, ні професіоналізму.

І, якщо у нього залишилася хоч трохи того, що називають совість і порядність, а також здоровий глузд – він повинен піти зі своєю командою з влади. Сам. Як годиться чоловікові.

Я ще ніколи в своєму житті не бачив стільки ненависті в моїй країні. У моїх добрих, терплячих і доброзичливих співвітчизників. Це результат свавілля влади і президента.

Прошу моїх співвітчизників – не порушуйте закони. Ні кримінальні, ні християнські.

Господи, дай мудрості, сил і любові всім нам, зупинити і назавжди позбутися цього свавілля.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x