З Кам’янщини у зону АТО відправили кілька тонн продуктів харчування

З Кам’янщини у зону АТО відправили кілька тонн продуктів харчування

Допомога АТО вкрай важлива для всіх українських людей. Прекрасно розуміючи те, що на Сході в антитерористичній операції задіяно безліч мобілізованих хлопців і чоловіків, жителі Кам’янського району намагаються допомогти їм у міру своїх сил і можливостей, а колишні АТОвці не залишають своїх побратимів і після звільнення в запас. Вони їздять у зону у ті точки, де служать наші хлопці з міста і району. Така підтримка, як матеріальна так і моральна, бійців зараз дуже потрібна. З пустими руками ці відважні волонтери не їздять, везуть на замовлення бійців все необхідне.

Так, з метою забезпечення продуктами харчування та необхідними речами наших земляків, які воюють за незалежність та територіальну цілісність нашої держави 24 листопада відбулася чергова поїздка до зони АТО. Про це «Нова Доба» дізналася в Кам’янській РДА.

Кілька тонн продуктів харчування — крупи, овочі, консервації, солодощі — все це зібрали небайдужі жителі Кам’янщини. Вагому допомогу надали Кам’янська ЗОШ №1, Кам’янський еколого-економічний ліцей, Грушківська ЗОШ, ТОВ «Авіс-1», Кам’янське комунальне підприємство теплових мереж, Райгородська сільська рада, ТОВ «Соната ОІЛ» та інші.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x