80 тисяч гривень за договори оренди черкаської землі

80 тисяч гривень за договори оренди черкаської землі

Така сума хабара, отриманого начальником територіального підрозділу реєстраційної служби в Черкаській області. Співробітники СБУ спільно з прокуратурою Черкаської області затримали посадовця «на гарячому».

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СБУ в Черкаській області.

Посадовець вимагав гроші від керівника одного з сільськогосподарських підприємств області за оформлення 200 договорів оренди земельних ділянок (з розрахунку 400 гривень за договір).

14 лютого правоохоронці затримали чиновника у його робочому кабінеті під час одержання від представника підприємства квитанції щодо перерахування на рахунок посадовця 30 тисяч гривень та одержання готівки у розмірі 10 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно службової особи територіального реєстраційної служби в Черкаській області за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального Кодексу України триває.
Наразі правопорушнику оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x