На Черкащині шахрай по телефону видурив у пенсіонерки гроші

На Черкащині шахрай по телефону видурив у пенсіонерки гроші

Шахрай, який видавав себе працівником поліції, ошукав черкаську пенсіонерку на 30 тис. грн. Кримінальне провадження розслідується слідчим відділом Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області, процесуальне керівництво в ньому здійснюється групою прокурорів Черкаської місцевої прокуратури. „Новій Добі” про це стало відомо від прес-служби Прокуратури Черкаської області

Незважаючи на неодноразові попередження правоохоронців про різного роду шахрайства, у тому числі й телефонні, окремі громадяни продовжують потрапляти на гачок зловмисників.

Так, 89-річній жінці зателефонував невідомий, представився працівником поліції та повідомив, що її син вчинив злочин, за що йому загрожує кримінальна відповідальність. Водночас, шахрай запропонував вирішити питання за допомогою грошей. Пенсіонерка відразу, без вагань погодилася та передала в руки шахраю 30 тисяч гривень. Лише згодом пенсіонерка зрозуміла, що її ошукали та викликала працівників поліції.

За фактом заволодіння чужим майном шляхом обману чи зловживання довірою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Наразі поводяться всі необхідні слідчі (розшукові) дії, спрямовані на встановлення осіб, причетних до вказаного злочину та обставин його вчинення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x