Депутати Черкаського району затвердили програму «Територіальна оборона»

Депутати Черкаського району затвердили програму «Територіальна оборона»

25 листопада 2016 року голова Черкаської районної ради Олексій Собко провів засідання чергової десятої сесії районної ради.
Перед початком розгляду питань порядку денного сесії Олексій Петрович привітав депутатів районної ради із днем народження, який вони відзначали в міжсесійний період. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській РДА.

У передбачений Регламентом роботи районної ради час представники депутатських фракцій озвучили звернення і запити.
Затвердивши порядок денний сесії, депутати приступили до розгляду питання про затвердження районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2018 роки, проект якої представив заступник військового комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату з питань територіальної оборони, майор Олег Стороженко.

Далі було розглянуто питання про внесення змін до низки районних програм. Зокрема, це стосувалося районної Програми «Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки», «Турбота» на 2014-2020 роки», « Програма удосконалення роботи органів виконавчої влади у Черкаському районі на 2016-2017 роки», «Програми розвитку фізичної культури і спорту в Черкаському районі на 2016-2020 роки».
Під час пленарного засідання депутати заслухали про хід виконання ряду районних програм: «Районної Програми «Територіальна оборона» на 2015 рік», «Програми розвитку туризму в районі на 2013-2016 роки», «Програми розвитку земельних відносин у Черкаському районі на 2013-2020 роки».

Також депутати обговорили та підтримали внесення змін до рішення районної ради від 15.01.2016 №3-2/VII «Про районний бюджет на 2016 рік». Доповідаючи з цього питання, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот, зазначила, що враховуючи звернення головних розпорядників коштів пропонується внести зміни в кошториси видатків в межах виділених асигнувань, а саме: відділу освіти, райдержадміністрації, районній раді, відділу культури і туризму, управлінню праці та соціального захисту населення.
У ході засідання депутати схвалили рішення щодо технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, депутатські звернення депутатів районної ради Ольги Плохути і Петра Коренюка та прийняли рішення з питань управління майном районної комунальної власності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x