У Черкасах працюють солерозкидачі та снігоприбиральна техніка

У Черкасах працюють солерозкидачі та снігоприбиральна техніка

У Черкасах відучора, на автошляхи міста вийшли працювати солерозкидачі та інша снігоприбиральна техніка КП «ЧЕЛУАШ» та «ЧСУ-525». Загалом проїжджі частини обласного центру розчищало 6 одиниць техніки. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Черкаської міськради.

Тоді як за прибудинкові території, двори та внутрішньодворові заїзди були відповідальні Служби утримання будинків, які залучили наявні технічні та людські резерви.

За словами заступника міського голови Руслана Сотуленка, який опікується питаннями житлово-комунальної галузі в місті, з першим снігом комунальники справились. Техніка працювала звечора і до ранку. Відповідна робота триває і досі.

– Очисні машини працюють на дорогах згідно з графіком. У разі сильних снігопадів у розчистці доріг буде залучено додаткову техніку, яка є в наявності у СУБах та інших підприємств міста, – наголосив Руслан Борисович.

Водночас вкотре звернув увагу водіїв на необхідність дотримання елементарних правил безпеки на дорогах у зимову пору. Зокрема, щодо необхідності «одягнути» свої авто у зимову гуму, дотримання безпечної відстані та швидкості руху під час керування. А також, за можливості, зменшити кількість виїздів на засніжені траси, особливо, у години пікового навантаження транспорту.

Крім того, аби не завадити роботі снігоприбиральної техніки, прохання до всіх автовласників – не залишати свій транспорт у вечірній та нічний час на проїжджій частині вулиць міста.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x