Грабіжник напав на пенсіонерку

Грабіжник напав на пенсіонерку

Пізно ввечері чоловік наздогнав жінку, ударив її по голові дерев’яною палицею та вкрав кошти. За декілька годин працівники міліції знайшли кривдника пенсіонерки та доставили до райвідділу.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС у Черкаській області.

До чергової частини Маньківського районного відділу міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що на вулиці лежить непритомна жінка із закривавленою головою.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Непритомну літню жінку медики доставили до лікарні. Працівники міліції встановили, що 75-річна жінка проживає в одному з сіл Маньківського району. У місто приїхала до знайомих і від них ввечері мала від’їхати в місто Хмельницький на ринок за покупками. Саме в цей день у господаря гостював раніше судимий 56-річний родич, який був в стані алкогольного сп’яніння. Під час розмов чоловік дізнався, що в пенсіонерки є гроші та вирішив заволодіти ними. Дорогою на автостанцію він наздогнав жінку і вдарив по голові дерев’яною палицею. З кишені жертви забрав гроші, палицю викинув неподалік від місця події.

За цим фактом слідчим відділенням Маньківського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Речові докази вилучено. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x