Житель Христинівщини видурив у знайомого мобільний телефон

Житель Христинівщини видурив у знайомого мобільний телефон

35-річний христинівчанин шахрайським шляхом заволодів мобільним телефоном потерпілого. Вже наступного дня його затримали правоохоронці у сусідньому районі при спробі здати вказаний телефон до ломбарду. Сума завданих збитків встановлюється. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Христинівського відділення поліції звернувся місцевий житель, який повідомив що його ошукали. Як з’ясували правоохоронці, потерпілий святкував свій день народження. Один з гостей попросив у потерпілого мобільний для термінового дзвінка. Взявши телефон, чоловік вийшов із кафе, проте назад не повернувся. Зрозумівши, що його ошукали, потерпілий звернувся з заявою в поліцію.

Наступного дня правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника, за наявною інформацією він виїхав до сусіднього райцентру, щоб збути викрадений телефон. Вказана інформація знайшла своє підтвердження. Підозрюваного було затримано поблизу пункту прийому вживаних речей.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 1 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до трьох років позбавлення волі. Триває слідство.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x