При погіршенні погодних умов водіїв просять утриматися від поїздок

При погіршенні погодних умов водіїв просять утриматися від поїздок

У зв\’язку з переміщенням територією України циклону у найближчі дні очікуються складні погодні умови: вночі у західних, північних та центральних областях, вдень на більшій частині території країни сильний мокрий сніг (у південних областях з дощем), ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру. Про це інформує Управління Державної служби України з НС у Черкаській області

У зв’язку з суттєвим погіршенням погодних умов та з метою недопущення заторів в русі Управління ДСНС у Черкаській області звертається до усіх власників автотранспорту:

При погіршенні погодних умов при можливості утримайтесь від поїздок.

При нагальній потребі виїзду в період погіршення погодніх умов рекомендуємо мати з собою запас пального, засоби зв’язку, теплі речі, аптечку, гарячі напої. А також, вирушаючи в дорогу, переконайтесь у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних транспортних засобів мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги), противідкатні упори та лопати.

Шановні водії! Не наражайте на небезпеку себе та своїх рідних! Будьте обачні та обережні, і в разі небезпеки телефонуйте до Служби порятунку за телефоном «101».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x