На Дніпрі втопився рибалка

На Дніпрі втопився рибалка

До оперативно-координаційного центру Управління 21 лютого о 11:06 надійшла інформація про рибалку, що провалився під лід та потребує допомоги. Надзвичайна подія сталася в районі пірсу річкового порту обласного центру. Чоловік перебував на відстані близько 200 метрів від берега.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

На місце події терміново було направлено відділення водолазних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення, Черкаську міську комунальну аварійно-рятувальну службу, чергову зміну оперативно-координаційного центру та оперативну групу Соснівського РВ УМВС. На жаль, врятувати життя 60-річному чоловікові не вдалося. Тіло рибалки було доставлено на берег фахівцями відділення водолазних робіт АРЗ СП спільно з співробітниками Черкаської міської комунальної аварійно-рятувальної служби.

Одночасно, під час проведення рятувальних робіт удалося доставити на берег двох інших рибалок, які потребували допомоги. Бійцями відділенням водолазних робіт АРЗ СП чоловіків, які перебуваючи на кризі через промоїну, не могли повернутися, на берег було доставлено за допомогою катера на повітряній подушці “Пегас”.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x