Вшанували волонтерів селища Чорнобай

Вшанували волонтерів селища Чорнобай

2 грудня в приміщенні районного кінотеатру відбулася зустріч пенсіонерів-волонтерів селища Чорнобай.
З нагоди свята односельців, які підтримують давню традицію доброчинної допомоги ближнім, привітали селищний голова Алла Мірошниченко та голова ради ветеранів селища Віталій Момот. Вони подякували за добро і безкорисливість та побажали довгих літ життя при міцному здоров’ї.

Приємним доповненням стали музичні вітання вихованців дитячої школи мистецтв Анжели Очеретньої, Дениса Чернова та їх викладачки Валентини П’ятікової.
Ведуча – організатор культурно-дозвіллєвої роботи селищного Будинку культури Ірина Лущик розповіла про кожного із присутніх на зустрічі.
− Творити добро не так вже і важко, − розпочала зібрання Ірина Лущик, − для цього не потрібно витрачати великі власні кошти та затрачати понадможливості. Іноді достатньо привітного слова, щирої усмішки. Адже, йдучи у власних справах, нам не важко зайти до магазину чи аптеки і придбати для безпомічної сусідки хліба чи ліків. Або занести одинокому сусіду тарілочку борщу чи спеченого пиріжка.

Вшанували волонтерів селища Чорнобай

З маленьких справ виростає велике добро. І саме такими добрими справами відомі в Чорнобаї люди, яких запросили на зустріч селищних волонтерів.
А далі ведуча заходу розповіла про кожного добротворця, про їх життєвий шлях та сердечні вчинки.
Щирі слова прозвучали про працівників районної організації Товариства Червоного Хреста. Фахівець із соціальної роботи Катерина Карабан та медсестра Наталія Крамар, маючи добрі серця, обрали благородну професією за покликом душі – допомагати категорійному населенню району.

Приємно, що волонтерською діяльністю займаються цілі трудові колективи райцентру. Одним із таких є невеликий, але надзвичайно дружній колектив Чорнобаївської селищної ради. На святі його представили чуйні та доброзичливі жінки – бухгалтери Лідія Самченко та Наталія Марченко, які і в наведенні благоустрою, і в зборі найнеобхіднішого для солдат в АТО, і в допомозі односельцям, які опинились у складних життєвих обставинах, − одні з найактивніших.
Сердечні слова вдячності пролунали і на адресу трьох вірних друзів − Володимира Шандри, Петра Зеленька, Олексія Секрета, яких об’єднує жадоба до життя і готовність прийти на допомогу. Завжди допоможут, розрадять та підтримають і словом, і ділом, – так говорять про поважних чорнобаївців Володимира Грицая, Василя Копицю, Павла Черевика, Івана Павлика.
Взірцем сімейних цінностей, доброти і любові до людей є родини Ольги й Миколи Толошни, Тамари і Віталія Момотів, яких знають далеко за межами селища та, навіть, і району. І як добросердечних людей, і як неперевершених хористів, які щедро заряджають оптимізмом та дарують позитивний настрій всім, кому довелося з ними хоча б раз спілкуватися.

Вшанували волонтерів селища Чорнобай

Привітністю і доброзичливістю, особливою душевною теплотою відзначаються чарівні чорнобаївчанки Віра Тараненко, Ольга Калита, Лідія Калина, Валентина Арещенко, вірні подруги і однокласниці Віра Пономаренко, Тамара Варена, Тетяна Понежа, Лідія Шмиг, Марія Белінська. Всі вони різних професій, та всіх їх єднає небайдужість до тих, хто живе поруч.
Продовжили майже родинне зібрання самобутні поети Василь Копиця та Віра Тараненко, прочитавши власні вірші. А учасники ветеранського народного хорового колективу «Жито грай» виконали задушевні пісні під гармошку.
На завершення Ірина Лущик подякувала всім гостям за тепло душі і сердець, якими вони зігрівають тих, хто поряд, тих, хто цього потребує у наш нелегкий час, знаходячи радість і розраду у безкорисливих вчинках.
Гості, в свою чергу, подякували ведучій та її колегам – Григорію Супруну і Анатолію Ляпкалу – за прекрасно проведений час у колі однодумців.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x