Голова ОДА відвідав бійців у зоні АТО

Голова ОДА відвідав бійців у зоні АТО

Нагороди до свята, провізія та вітання з дому. Голова Черкаської ОДА разом зі своїм заступником Ярославом Березанем і обласним військовим комісаром Євгеном Курбетом навідали бійців на Сході. Такі поїздки вже традиційні. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Спершу візитери провідали в одній із лікарень на Донеччині військовослужбовця Олександра Могилястого. Лікарі виходжують його після осколкового поранення. Боєць із Черкас.

– Понад два роки тому Олександр серед перших добровільно прийшов до військкомату, – розповідає обласний керманич. – Був у 95-ій бригаді, 3-му полку спецпризначення. Олександр – серед перших, кого відзначив Генштаб. Боєць зупинив ворожу диверсійну групу і врятував побратимів. За власним бажанням Олександр знову повернувся на фронт. Тепер розвідник у 72-ій бригаді. Справжній герой!!!
Юрій Ткаченко подякував бійцеві від громади. А до Дня Збройних Сил України вручив йому відзнаку «Холодний Яр». Такі ж отримали і військовослужбовці з Черкаського зонального відділу Військової служби правопорядку та 72-ої бригади. Вони були раді отримати нагороди не у штабі, а просто на позиціях.

– Також ми заїхали на шахту «Бутовка» – справжній форпост на шляху до Авдіївки, – переповідає голова Черкаської ОДА. – Там теж є наші черкащани. І вони – під постійними обстрілами. Однак у всіх наших хлопців бойовий дух і неймовірний оптимізм! Передають вітання всім черкащанам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x