У Корсуні-Шевченківському затримали гаражного крадія, на рахунку якого 21 епізод

У Корсуні-Шевченківському затримали гаражного крадія, на рахунку якого 21 епізод

Зловмисник крав з гаражів та підсобних приміщень на території міста Корсунь-Шевченківський та району. Чоловік виносив усе, що було цінним. Награбоване частково здавав у ломбарди та пункти прийому металобрухту міст Київ та Корсунь. За протиправні діяння йому загрожує до шести років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Протягом останнього часу до Корсунь-Шевченківського відділення поліції надходили повідомлення від громадян міста та району про крадіжки з гаражів та підсобних приміщень. Заявники розповідали, що невідома особа проникала в середину приміщення та викрадала цінні речі. Вивчаючи матеріали кримінального провадження, правоохоронці встановили, що спосіб вчинення крадіжок у всіх випадках схожий між собою і тому до вчинення кримінального правопорушення може бути причетна одна і та ж сама особа.

Під час відпрацювання території міста та району оперативні співробітники опитали можливих свідків, перевірили ломбарди та пункти прийому металобрухту. Отримали оперативну інформацію, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 40-річний раніше неодноразово судимий місцевий житель. Підозрюваного відшукали в одному із будинків міста, де він переховувався у своїх знайомих.

У відділенні поліції чоловік зізнався у скоєному. Розповів, що після того, як відбув покарання у в’язниці, взявся за старе. На території міста вишукував, де можна щось викрасти, вночі, коли господарі лягали спати, проникав на територію та крав із приміщень усе цінне. Награбоване частково здавав до ломбардів та пунктв прийому металобрухту міст Київ та Корсунь.

Слідчими вже доведено 21 епізод його кримінальної діяльності на території Корсунщини. На даний час працівники поліції перевіряють підозрюваного на причетність до інших кримінальних правопорушень на території району.

Частину речових доказів вилучено. За даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень та зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років ув’язнення. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному у вигляді тримання під вартою.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x