Золотоніські атовці привезли з Кончі-Заспи футбольний кубок

Золотоніські атовці привезли з Кончі-Заспи футбольний кубок

4 грудня на навчально-тренувальній базі ФК «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі завершилися фінальні ігри чемпіонату серед команд Ліги учасників АТО на «Кубок Героїв АТО». Про це «Нова Доба» дізналася від Федерації футболу Черкаської області.

Золотоніський «Зеніт» на цьому етапі здобув три перемоги і разом з командою СБУ «SB team» Київ виборов право у фінальному матчі поборотися за головний приз.

Фінальний матч став справжньою окрасою цього турніру, який зібрав майже повні трибуни арени, а обидва колективи продемонстрували безкомпромісну боротьбу і якісний футбол, що власне відзначили футбольні фахівці, які були присутні на поєдинку.

Забивши два м’ячі (Денис Бугаєв, Сергій Шестак) у ворота суперника, «Зеніт» здобув перемогу 2 : 1 і став володарем головного призу першого історичного чемпіонату серед команд учасників АТО.

По завершенню фінального матчу відбулася урочиста церемонія нагородження, участь у якій, окрім керівництва силових відомств, взяли президент Федерації футболу України Андрій Павелко та голова комітету національних збірних Мирон Маркевич.

Поздоровляючи захисників наших повітряних просторів з перемогою, президент ФФУ Андрій Павелко також вручив сертифікат на будівництво міні-стадіону на території їх військової частини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x