Команда УДПУ виборола 5 медалей чемпіонату області з багатоповторного жиму

Команда УДПУ виборола 5 медалей чемпіонату області з багатоповторного жиму

У спортивній залі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини під егідою Федерації багатоповторного жиму України (ФБЖУ) пройшов відкритий Чемпіонат Черкаської області з багатоповторного жиму. У протиборствах свою майстерність та підготовку демонстрували майже 50 силачів, серед яких були і майстри спорту Міжнародного класу, і учасники, які отримали свій перший досвід. Спортсмени змагалися в кількох номінаціях. Чемпіонат проводився з метою відбору кращих спортсменів-силачів Черкащини на Чемпіонат України, який відбудеться 11 грудня в місті Вінниця. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі УДПУ.

Команду УДПУ імені Павла Тичини представляли викладачі факультету фізичного виховання Андрій Семенов, Сергій Ільченко, Руслан Маслюк та студенти Іван Мудрак, Владислав Мошенський, Василь Кабак, Андрій Лосенко, Валентин Хмільовий, Андрій Шевела, Владислав Ткачук, Вадим Баскаков, Ярослав Нечитайло. За підсумками змагань спортсмени університету показали хороші результати : у скарбниці нагород команди − три золотих, одна срібна та одна брозова нагороди.

Отже, у номінації штанги 100 кг серед чоловіків І місце завоював викладач кафедри спортивних дисциплін, майстер спорту Міжнародного класу Сергій Ільченко з результатом 49 повторень за 5 хвилин. У номінації штанги 55 кг у запеклій боротьбі серед чоловіків І місце завоював доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання, кандидат у майстри спорту України Андрій Семенов з результатом 93 повторення за 5 хвилин, виконавши норматив майстра спорту України. У номінації штанги 55 кг серед юніорів І місце завоював Іван Мудрак, виконавши норматив майстра спорту України, ІІ місце посів Владислав Мошенський. У номінації штанги 75 кг серед чоловіків ІІІ місце виборов Вадим Баскаков.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x