Драбівських працівників місцевого самоврядування привітали зі святом

Драбівських працівників місцевого самоврядування привітали зі святом

6 грудня в селищі Драбів відбувся святковий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування. У великому залі районного центру культури та дозвілля зібралися представники місцевого самоврядування, депутати обласної, районної та місцевих рад, громадськість.

У цих заходах взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Зі словами вітання до присутніх звернулися голова районної ради Володимир Дзега, голова районної державної адміністрації Іван Гайдай. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській облраді.

Виступаючи перед присутніми, вони наголосили, що діяльність місцевих органів влади району завжди на виду. Тому свою роботу посадові особи місцевого самоврядування спільно з депутатським активом спрямовують лише на одне — на задоволення життєвих потреб мешканців району.

Керівники району побажали усім міцного здоров’я та плідної праці, сил та наснаги на добрі справи, щоб люди, які виявили довір’я, не розчарувалися у місцевій владі.

З вітальним словом до присутніх звернувся і перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко. Він наголосив на значущості місцевого самоврядування для кожного громадянина та об’єднанні зусиль заради виконання основних показників економічного, соціального та культурного розвитку району, області і України в цілому.

Валентин Петрович також виконав приємну місію – за багаторічну сумлінну працю в органах місцевого самоврядування, високий рівень професійної майстерності, вагомий внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування та з нагоди свята вручив Почесні грамоти Черкаської обласної ради заступнику голови Драбівської районної ради Богославець Тетяні Володимирівні, Жорнокльовівському сільському голові Миколаєнку Григорію Михайловичу, Драбове-Барятинському сільському голові Жадан Вірі Іванівні, секретарю Степанівської сільської ради Підлій Галині Сергіївні.

Багатьом працівникам місцевого самоврядування було вручено Почесні грамоти райдержадміністрації та районної ради, Подяки районної ради.

Учасники урочистостей мали можливість переглянути святковий концерт академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x