У Кам’янці викрили «домушника»

У Кам’янці викрили «домушника»

З приміщення зловмисник викрав металеві вироби, одяг та мобільний телефон. Підозрюваного доставлено до поліції, він дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Кам’янського відділення поліції звернувся 36-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що невідома особа пошкодила замок до вхідних дверей, проникла до його нежитлового будинку та викрала звідти металеві вироби, одяг та мобільний телефон.

Правоохоронці перевірили пункти прийому брухту та дізнались, що молодий чоловік збув металеві вироби, про які розпитували поліцейські. Отримавши опис підозрюваного, працівники поліції завітали до нього за місцем проживання. Спілкуючись з 24-річним молодиком, правоохоронці побачили на столі мобільний телефон, який за описом співпадав з викраденим у заявника. Підозрюваного доставили до відділення поліції для дачі показів.

Речові докази частково вилучено. За даним фактом слідчим відділеннями Кам’янського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x