На Городищині одружився воїн АТО

На Городищині одружився воїн АТО

Визначна подія сталася у селі Дирдин. Одружився мужній учасник АТО Сергій Юрик з прекрасною дівчиною Наталею. Урочиста церемонія оформлення шлюбу відбулася на сцені сільського Будинку культури. Потім молодят сердечно вітав фольклорний ансамбль «Писанка» з Городища. Вітали прекрасними словами і піснями. Захід вдався дуже хвилюючим, радісним та урочистим. Таким, що запам\’ятається на усе життя, увійде в історію рідного краю. Адже доводить, що кохання сильніше війни, а сила народних традицій дає нам силу боротися за краще майбутнє.

Сергій Юрик родом із села Дирдин, він 1986 року народження. Так склалося, що його доля тісно пов’язалася з Донбасом. В дитинстві мріяв стати суворовцем. Тому після школи вступив до Донецького військового ліцею. У 2005 році був призваний на військову службу. Знову ж таки служити довелося на Донбасі. Як донедавна казали – в краю териконів і троянд. Перебував на охороні стратегічно важливих підприємств Горлівки і Рубіжного.
Коли почалася російсько-українська війна, Сергій Юрик теж був мобілізований. Поставився до цього по-чоловічому спокійно. Він мав досвід армійської служби, давав присягу, він – воїн, захисник рідної країни. Якщо не він піде захищати Україну, тоді хто? Так було і в давні часи. Наші предки вільні козаки за спокійного часу вели домашнє господарство, вирощували хліб, але як тільки з’являлася небезпека – усі бралися за зброю.

Служив Сергій Юрик у батальйоні «Черкаси». Спершу була учебка, потім охороняли кордон із Придністров’ям. А з 4 вересня 2014-го і до 16 березня 2015 року старший сержант Сергій Юрик перебував у зоні АТО.
Зараз Сергій Юрик перебуває в резерві. Але невдовзі знову піде служити. До речі, його симпатична дружина Наташа родом з Донбасу, з Волноваського району. За професією вона кухар. Познайомилися під час його служби. Ось так на війні поєдналися долі двох дуже хороших молодих людей.

Володимир Чос

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x