Через паяльну лампу згорів автобус у Лисянці

Через паяльну лампу згорів автобус у Лисянці

08 грудня о 06:10 годині в смт Лисянка, на автомобільній стоянці по провулку Уженський виникла пожежа автобуса «ПАЗ-4234». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Водій за допомогою паяльної лампи намагався розігріти мастило, аби полегшити процес запуску двигуна. Установивши пристрій, він на декілька хвилин відійшов у власних справах. Коли чоловік повернувся, то побачив, що від паяльної лампи загорівся двигун, а вогонь загрожує поширитися ще й на салон автобуса. Намагаючись впоратися із вогнем за допомогою вогнегасника, водій втратив час, а коли на місце події прибули рятувальники, вогонь встиг охопити увесь транспортний засіб.

Черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини, швидко ліквідували загорання, проте врятувати транспортний засіб який від вогню зазнав значних пошкоджень було вже неможливо.

Управління ДСНС звертається до усіх власників автотранспорту із нагадуванням, у випадку використання відкритого вогню, або проведення зварювальних та інших вогневих робіт бути уважними та суворо дотримуватися правил пожежної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x