«Чому не можна купити штучну ялинку одну на багато років?» – черкаський еколог

«Чому не можна купити штучну ялинку одну на багато років?» – черкаський еколог

Черкаський еколог Людмила Ткаченко схвильована відсутністю екологічного виховання в Черкасах. Зокрема, громадська діячка прокоментувала факт використання для соборної площі живих ялинок. Про це голова еко-асоціації «Еко-світ» Людмила Ткаченко зазначила на своїй сторінці у «Фейсбук».

Витяг із допису:

«Особисто мене дуже пригнічує той факт, що люди в Черкасах, працюючи на великих посадах, мають абсолютно хвору екологічну свідомість. Причому, керівники змінюються, але хвороба, мабуть, заразна.

Кожний рік задаюся питанням: маючи мільйонний МІСЬКИЙ бюджет, невже не можна придбати штучну ялинку – ОДНУ на БАГАТО РОКІВ, зберігши при цьому життя тисячам дерев? Чи Ви вважаєте, що від цього свято стане гіршим? Скільки дерев з Вашої мовчазної згоди знищено цього року?

Ви такі сучасні, навчилися звітувати у «Фейсбук», а так і не зрозуміли просту істину: знищуючи безжально природу, ми бездумно знищуємося свої перспективи, а також і своїх дітей, на життя в екологічно здоровому довкіллі та вбиваємо всі шанси на шляху до євроінтеграції».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x