В Умані магазинного крадія видало відеоспостереження

В Умані магазинного крадія видало відеоспостереження

З торгового залу місцевого магазину 30-річний уманчанин викрав дрібні побутові речі, які згодом збув перехожим. Камери відеоспостереження, якими облаштована крамниця, зафіксували зловмисника. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Уманського відділу поліції звернулася завідувачка одного із місцевих магазинів. Жінка повідомила про крадіжку промислових товарів з крамниці.

Правоохоронці, які прибули за викликом, оглянули місце події. Було з’ясовано, що магазин оснащений камерами внутрішнього спостереження, які зафіксували момент крадіжки. Переглядаючи записи із вказаних відеокамер, оперативники впізнали зловмисникові 30-річного уманчанина, на рахунку якого вже не один епізод протиправної діяльності.

Його знайшли за місцем проживання. У спілкуванні із слідчим, молодик розповів, що таким чином заробляв на прожиття. Викрадені речі збував перехожим, гроші витрачав на розваги.

За вказаним фактом слідчим відділом Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Правоохоронці перевіряють причетність вказаної особи до скоєння інших аналогічних злочинів. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x