Черкаські пауерліфтери гідно виступили на Кубку Києва

Черкаські пауерліфтери гідно виступили на Кубку Києва

Днями силачі СК «Тонус» привезли зі столиці додому 10 нагород різного ґатунку. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

На відкритому Кубку Києва, який відбувся 3 грудня, спортсмени Черкаського СК «Тонус» протягом цілого дня вели активну боротьбу з суперниками та привезли гідні нагороди. Найбільш активними спортсменами стали:

Стронська Тетяна в категорії до 60 кг в тязі з результатом 117 кг посіла 2 місце та виконала норматив Кандидата в майстри спорту серед аматорів.

Ревуцький Олег у категорії до 67,5 кг із результатом в жимі 55 кг посів 1 місце у відкритій категорії (ДЦП).

Новіков Андрій у категорії до 75 кг серед тінейджерів із результатом в тязі 167 кг посів 3 місце та виконав І дорослий розряд.

Саленко Віталій у категорії до 75 кг з пауерліфтингу посів 3 місце у відкритій першості та 1 місце серед тінейджерів із результатом в присіданні – 132,5 кг, жимі – 65 кг, тязі – 117,5 кг.

Раковський Віталій у категорії до 75 кг із результатом у тязі 182,5 кг посів почесне 3 місце та виконав норматив Кандидата в майстри спорту серед аматорів.

Литвиненко Михайло в категорії до 85,5 кг серед ветеранів в тязі посів перше місце з результатом 145 кг.

Журавленко Артем в екстремальному жимі з вагою штанги 55 кг пожав 44 рази та посів 3 місце.

Харченко Дмитро в категорії до 90 кг показав гідний результат в тязі – 190 кг.

Доброконний Євгеній зробив проходку в екстремальному жимі – пожав штангу в 100 кг 24 рази та виконав норматив Кандидата в майстри спорту в цьому виді.

Капітан команди, він же і тренер, брав участь відразу у двох видах вправ. Зібравшись із силами, долаючи біль лівого плеча, посів 2 місце в жимі та 1 місце в тязі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x