На позачерговій сесії драбівські депутати внесли зміни до бюджету

На позачерговій сесії драбівські депутати внесли зміни до бюджету

9 грудня 2016 року у великій залі Будинку рад відбулося пленарне засідання 11 позачергової сесії Драбівської районної ради, яку провів її голова Володимир Дзега.

У ході роботи народні обранці детально розглянули кілька питань. Одне із найважливіших – внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. \”Нова Доба\” про це дізналася в Драбівській райраді.

На позачерговій сесії Драбівської районної ради внесено зміни до бюджету ними передбачено збільшення видатків за рахунок освітньої субвенції з державного бюджету і субвенції з бюджету сільської ради в сумі 734,1 тис. грн. та за рахунок спрямування коштів внаслідок перевиконання дохідної частини бюджету в сумі 349,3 тис. грн.

Зокрема, збільшено видатки відділу освіти райдержадміністрації на суму 884,1 тис. грн., в тому числі на заробітну плату – 824,1 тис. грн. та ремонт навчального закладу – 50,0 тис. грн.

Передбачено видатки в сумі 100,0 тис. грн. для придбання медикаментів та покращення матеріально-технічного забезпечення районної лікарні.

На позачерговій сесії Драбівської районної ради внесено зміни до бюджету. Збільшено асигнування управлінню праці та соціального захисту населення райдержадміністрації на 68,3 тис. грн., у тому числі на оплату праці працівникам управління у грудні поточного року додатково передбачено 45,0 тис. грн.

Також на розгляд сесії виносилися два питання щодо комунального підприємства «Драбівські теплові мережі», а саме: затвердження Статуту підприємства у новій редакції та внесення змін до рішення районної ради від 03.02.2016 №4-21/VII «Про затвердження проектно-кошторисної документації по робочому проекту «Реконструкція котельні в смт Драбів по вул. Комарова, 5 із заміною одного котла».

З усіх питань порядку денного прийнято позитивні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x