Депутати Шполянської районної ради уклали контракт з головним лікарем ЦПМСД

Депутати Шполянської районної ради уклали контракт з головним лікарем ЦПМСД

9 грудня 2016 року голова Шполянської районної ради Олександр Кузуб провів засідання тринадцятої сесії районної ради. Про це \”Нова Доба\” дізналася в Шполянській райраді.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії депутат районної ради Володимир Пустовіт озвучив спільну заяву політичних сил Шполянщини.

Депутати Шполянської районної ради уклали контракт з головним лікарем ЦПМСД. Потім, затвердивши порядок денний сесії, депутати приступили до обговорення питань, які попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

З інформацію про внесення змін до районного бюджету виступила начальник фінансового управління районної державної адміністрації Оксана Голуб.

В своєму виступі вона акцентувала увагу на зміні доходів районного бюджету, в тому числі доходів загального фонду та доходів спеціального фонду, на стані бюджету розвитку та на динаміці видатків районного бюджету.

Потім народні обранці надали згоду на укладення контракту з головним лікарем КЗ \”Шполянський районний Центр первинної медико-санітарної допомоги\”.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x