У Черкасах обговорили проект обласного бюджету на 2017 рік

У Черкасах обговорили проект обласного бюджету на 2017 рік

9 грудня 2016 року у прес-центрі облдержадміністрації проведено розширену нараду щодо формування проекту обласного бюджету на 2017 рік. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській облраді.

У цій нараді взяли участь голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, заступники голови ОДА, керівники структурних підрозділів-головні розпорядники коштів – директори департаментів та управлінь облдержадміністрації, а також керівники та уповноважені представники фракцій політичних партій обласної ради.

Відкрив і вів засідання голова ОДА Юрій Ткаченко. Він зазначив, що на цьому зібранні присутні мають попередньо ознайомитися з прогнозними показниками обласного кошторису на 2017 рік, висловити своє бачення щодо доходної частини та стосовно видатків у різних сферах.

Прогнозні показники обласного бюджету обговорено з представниками фракцій обласної ради та головними розпорядниками коштів. З детальною інформацією та відповідною демонстрацією слайдів виступила директор Департаменту фінансів ОДА Наталія Кравченко.

Після її виступу обмінятися думками мали можливість директор управління у справах сім’ї , молоді і спорту Максим Зеленський, директор управління освіти Валерій Данилевський, заступник директора управління охорони здоров’я Олег Найдан та директор управління культури Олег Островський, представники фракцій, всі бажаючі.

Прогнозні показники обласного бюджету обговорено з представниками фракцій обласної ради та головними розпорядниками коштів. З окремими пропозиціями також виступив і перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Варто зазначити, що згідно прогнозних показників надходження до обласного бюджету зростуть у порівнянні з роком нинішнім, а відтак і видатки мають бути збалансованими.

Проект обласного кошторису направлено для наступного розгляду і обговорення депутатами на пленарному засіданні обласної ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x