Депутати фінансово підтримали КП «ЧЕЛУАШ»

Депутати фінансово підтримали КП «ЧЕЛУАШ»

На сесії міської ради депутати внесли зміни до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання об’єктів вулично-дорожньої мережі м. Черкаси на 2016-2020 роки, збільшивши у частині фінансування на майже 300 тисяч гривень. Ці кошти будуть направлені у вигляді фінансової підтримки для КП «ЧЕЛУАШ» на виконання рішення суду для покриття боргових зобов’язань, що виникли у попередні роки. “Нова Доба” дізналася про це в Черкаській міській раді.

За відповідний проект рішення висловились 29 присутніх у залі міських обранців.

Як пояснив секретар міської ради Олександр Радуцький, на даний час приватний підприємець за рішенням суду подав скаргу на державну виконавчу службу про примусове стягнення боргу. Тож, аби убезпечити КП «ЧЕЛУАШ» від накладення арешту на існуюче майно та новопридбану техніку, було підготовлено та винесено на розгляд депутатів зазначений проект рішення.

Під час розгляду цього питання депутат Павло Карась торкнувся питання необхідності передачі на баланс КП «ЧЕЛУАШ» усіх черкаських доріг, левова частина яких досі офіційно вважається фактично безгосподарними. Оскільки впродовж останніх 20 років так і не була проведена робота з їх інвентаризації та взяття на баланс.

Тож міський голова Анатолій Бондаренко дав доручення профільним департаментам Черкаської міської ради вивчити це питання та доповісти про результати проробленої роботи на наступній сесії міської ради.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x