Черкасців востаннє цього року гукають на \”The Zoo Story\”

Черкасців востаннє цього року гукають на \”The Zoo Story\”

Театр-студія \”PROtest\” запрошує черкасців на перегляд вистави \”The Zoo Story\” за однойменною п’єсою американського драматурга Едварда Олбі.

У неділю, 11 грудня о 18:00, театр-студія \”PROtest\” востаннє у цьому році відкриє двері до нью-йоркського Центрального парку.

Чи траплялося Вам, мріючи про усамітнення, про можливість побути сам на сам зі своїми думками, зустріти незнайомця, який понад усе прагне до спілкування? Як правильно вчинити: проігнорувати, перекинутися кількома фразами, підтримати розмову задля годиться, вислухати незнайомця? Чи зазирнути в його очі і побачити там….

\”Щонеділі, якщо немає дощу, я сиджу саме на цій лавці. Тут самотньо, тут ніхто ніколи не сидить, мені тут подобається…\” (\”The Zoo Story\”)

Відповіді на одвічні питання Ви дізнаєтеся у театрі-студії \”PROtest\” за адресою: бульвар Шевченка, 274/1, 3-ій поверх (над \”Некафе\”).

Квитки можна придбати на сайті karabas.comабо забронювати за телефонами: (093)144 14 83 та (098) 40 33 967. Вартість квитка 50 гривень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x