У чигиринському нічному клубі тренувалися пожежники

У чигиринському нічному клубі тренувалися пожежники

В якості об’єкта для проведення тактичних навчань рятувальників було обрано територію нічного клубу «Лекс» у місті Чигирин. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

За планом навчань, пожежно-рятувальний підрозділ відпрацював три завдання: проведення евакуації, захист суміжних помешкань і безпосередньо дії з ліквідації пожежі.

Враховуючи досвід пожеж на аналогічних спорудах, рятувальники вдосконалили свої навички щодо боротьби із вогнем у сильно задимленому приміщенні та на висотах. Керівний склад, крім відпрацювання тактичних схем та проведення бойового розгортання, здійснив відповідні розрахунки необхідної кількості ресурсів для пошуку та порятунку людей, а також успішної боротьби з вогнем.

Загалом для проведення навчання були задіяні дві одиниці техніки та 12 чоловік особового складу та карета швидкої медичної допомоги.

В якості спостерігачів було запрошено керівників місцевих пожежних команд, які в разі потреби також будуть залучені до спільних заходів.

Начальник Чигиринського районного сектору Управління ДСНС у Черкаській області Олександр Лазоренко: «Проведення подібних навчань сприяє не лише підвищенню рівня професійної майстерності особового складу, а й змушує керівників об’єктів з масовим перебуванням людей звернути увагу на усунення наявних порушень правил пожежної безпеки та дотримання питань безпеки персоналу та гостей».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x