8 років тюрми присудили жителю Звенигородщини, який убив товариша по чарці сокирою

8 років тюрми присудили жителю Звенигородщини, який убив товариша по чарці сокирою

Вироком Соснівського районного суду м. Черкаси від 30 листопада 2016 р. жителя Звенигородського району визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Установлено, що у лютому 2016 року 44-річний власник будинку під час спільного розпиття спиртних напоїв, на підставі раптово виниклих неприязних відносин наніс 42-річному чоловіку два удари полотном сокири в область шиї, внаслідок чого останній помер на місці.

У судовому засіданні причетність чоловіка до кримінального правопорушення в повному обсязі доведено прокурором, який ураховуючи ступінь суспільної небезпеки вчиненого злочину та особу підсудного, просив суд призначити йому покарання у вигляді 8 років 6 місяців позбавлення волі.

Заслухавши позицію прокурора, вироком суду зловмисника засуджено до 8 років позбавлення волі.

На цей час вирок суду не вступив в законну силу й вивчається прокуратурою на предмет законності та наявності підстав для оскарження через його невідповідність ступеню тяжкості скоєного кримінального правопорушення та особі обвинуваченого внаслідок м’якості.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x