У Звенигородці в чоловіка, який курив у невстановленому місці, знайшли наркотики

У Звенигородці в чоловіка, який курив у невстановленому місці, знайшли наркотики

33-річного жителя Звенигородки запросили для складання адміністративних матеріалів за куріння у невстановленому місці. Під час огляду у нього виявили ацетильований опій. За незаконне зберігання наркотичних речовин чоловіку загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники поліції Звенигородського відділу на одній із вулиць міста звернули увагу на чоловіка, який курив на зупинці громадського транспорту. Чоловіка запросили для складання протоколу за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час особистого огляду серед його речей правоохоронці виявили наркотичну речовину – ацетильований опій.

Вилучене направлене на дослідження. За даним фактом Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. За куріння тютюнових виробів у заборонених місцях був складений адміністративний протокол за статтею 1751 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті тягне за собою попередження або накладення штрафу від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x