Черкаська дитяча громадська організація «ЮНІКС» відзначатиме ювілей

Черкаська дитяча громадська організація «ЮНІКС» відзначатиме ювілей

У Черкаській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №28 ім. Т.Г. Шевченка з 1996 року активно діє дитяча громадська організація «ЮНІКС». Цього року вона відзначає свій 20-річний ювілей. Про це «Нова Доба» дізналася від Департаменту освіти і гуманітарної політики ЧМР.

З нагоди ювілею 16 грудня у школі відбудеться збір лідерів учнівського самоврядування «Лідерство – крок до досконалості», у рамках якого відбудеться конференція «Модель учнівського самоврядування та інноваційні форми роботи». До заходу долучаться лідери учнівських самоврядувань шкіл м. Черкас та Черкаського району, Львова, Донецька, Києва.

Серед гостей заходу – Бут Світлана Володимирівна, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини Міністерства освіти і науки України, яка опікується Всеукраїнською радою старшокласників.

Найактивніших учасників учнівських самоврядувань шкіл нашого міста запрошують взяти участь у конференції, отримати нові знайомства та поділитися досвідом з питань роботи лідерських учнівських осередків. Запрошуємо на свято випускників школи, усіх, хто знає, що таке «ЮНІКС».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x