За «Кубок Міністра» у Черкасах змагалися полісмени, пожежники, прикордонники

За «Кубок Міністра» у Черкасах змагалися полісмени, пожежники, прикордонники

Цими вихідними на базі спорткомплексу «Будівельник» відбувся перший етап турніру з футзалу «Кубок Міністра внутрішніх справ-2016» серед збірних команд Головного управління Національної поліції в Черкаській області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота та Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Захід відбувся за сприяння Черкаської обласної організації ФСТ «Динамо» України та обласної громадської організації «Черкаський спортивний клуб». У турнірі взяли участь збірні команди правоохоронних органів області, діяльність яких спрямовує та координує Міністр внутрішніх справ.

У результаті наполегливої та напруженої гри перше місце посіла збірна Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, яка і буде представляти Черкащину від правоохоронних органів області в місті Полтава на груповому етапі, проведення якого заплановано в період з 16 по 18 грудня 2016 року.

Друге місце вибороли спортсмени Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, третіми стали представники збірної команди Головного управління Національної поліції, четверте – представники Навчального центру підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України ім. генерал-майора Ігоря Момота.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x