У прокуратурі обговорили стан розкриття злочинів у бюджетній сфері

У прокуратурі обговорили стан розкриття злочинів у бюджетній сфері

У п’ятницю, 09 грудня, у прокуратурі Черкаської області під головуванням першого заступника прокурора області Володимира Павленка проведене засідання постійно діючої міжвідомчої робочої групи з питань розкриття та розслідування кримінальних проваджень за фактами вчинення злочинів у сфері економічних відносин, у тому числі якими завдано матеріальних збитків інтересам держави. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Засідання відбулося за участю керівників структурних підрозділів прокуратури області, представників Головного управління Національної поліції в Черкаській області, відділу контррозвідувального захисту інтересів держави в сфері економічної безпеки Управління Служби безпеки України в Черкаській області, Управління протидії злочинності у сфері економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Особливу увагу учасників засідання звернуто на питання виявлення та розкриття злочинів у бюджетній сфері, зокрема пов’язаних з державними та публічними закупівлями.

Також обговорено стан досудового розслідування в кримінальних провадженнях, у яких установлено збитки понад 1 млн. грн.

Обговоривши стан попередження, виявлення, припинення та розкриття кримінальних правопорушень у сфері економічних відносин, учасниками наради окреслено коло проблемних питань, для вирішення яких визначено спільні заходи, спрямовані на протидію злочинам указаної категорії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x