«Пан Сирник і Різдвяний пампушок» запрошують маленьких черкащан на гру

«Пан Сирник і Різдвяний пампушок» запрошують маленьких черкащан на гру

Інтерактивну музичну виставу-гру «Пан Сирник і Різдвяний пампушок» уже з 18 грудня представить черкасцям театр-студія «ПРОтест». Її створили за мотивами однойменного твору Світлани Лінинської з малюнками Романа Скиби. Однак режисер з акторами приготували для батьків та дітей багато цікавинок, розповідає власний кореспондент «Нової Доби»

– Ідея постановки полягає у тому, щоб знову повернути дітей до книги, оскільки нині сучасні гаджети витіснили її на задній план, – наголошує провідний актор Черкаського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка і режисер вистави Павло Гончаров. – Під час гри батькам доведеться гратися зі своїми дітьми, а діти братимуть безпосередню участь у виставі. Сценарій ми адаптували так, щоб було цікаво і дорослим, і малим. Додали у нього певного драматизму.

Режисер «збагатив» виставу, зробивши її «об’ємнішою», ніж плаский вимір книги. Так гру збагатили піснями, мультимедійним планом і, власне, майстер-класом із випікання справжніх різдвяних пампухів.

«Пан Сирник і Різдвяний пампушок» запрошують маленьких черкащан на груЯким чином втілюватимуть казку із книги у життя? Павло Гончаров відкрив три основні моменти:
1.Наближення малюнків з книги до декорацій, персонажів, оформлення.
2. Авторські пісні, що створені спеціально для вистави.
3. Ніякої сцени. Дія вистави відбуватиметься безпосередньо у взаємодії із дитиною-глядачем.

«Пан Сирник і Різдвяний пампушок» запрошують маленьких черкащан на груНа створення інтерактивної вистави-гри у театр-студії «ПРОтест» пішло понад два місяці. У головних ролях – народні артисти України Юрій Берлінський (Пан Сирник) Тетяна Крижанівська (бабуся головної героїні). Поліна Татарінова, дочка головного балетмейстера театру Володимира Татарінова, гратиме дівчинку Орисі, однієї з головних учасниць вистави.

Незвичну виставу-гру планують показати 12 разів (18, 23, 24, 25, 29 та 30 грудня та 2, 3, 6, 8, 13 та 14 січня). У квиток, який вартує 150 гривень (дитина+дорослий), входить книга, ласощі та участь у виставі. Гратимуть «Пан Сирник і Різдвяний пампушок» театрі-студії «PROtest» за адресою: бульвар Шевченка, 274/1, 3-ій поверх (над «Некафе»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x