На Золотоніщині чоловік із дружиною побили чоловіка ногами

На Золотоніщині чоловік із дружиною побили чоловіка ногами

Золотоніський міськрайонний суд засуджено подружжя за жорстоке побиття жителя Золотоніського району. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Житель с. Гельмязів, перебуваючи біля місцевого магазину, у стані алкогольного сп’яніння, на грунті раптово виниклих неприязних відносин, завдав декілька ударів кулаками по голові та декілька ударів ногами в живіт та по тулубу потерпілого, а його дружина ударила чоловіка ногою та здійснила три стрибки на живіт потерпілого.

Унаслідок протиправних дій подружжя спричинило потерпілому тілесні ушкодження у вигляді: закритої травми органів черевної порожнини з забоєм та розривом капсули підшлункової залози, розривом кореня брижі товстого кишківника, що супроводжувалось внутрішньочеревною кровотечею та ускладнилась нагноєнням гематоми голівки підшлункової залози, що згідно висновку судово-медичної експертизи відносяться до категорії тяжких тілесних ушкоджень у зв’язку з небезпекою для життя, а також травми голови зі струсом головного мозку, синцями обличчя субкон’юктивальним крововиливом лівого ока, синці верхніх та нижніх кінцівок, грудної клітки, що згідно висновку судово-медичної експертизи належать до категорії легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.

Враховуючи вищевказане, суд на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення засудив подружжя, призначивши покарання у виді 7 років 2 місяців позбавлення волі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x