Голова ОДА прозвітував про рік роботи

Голова ОДА прозвітував про рік роботи

Про зроблене цьогоріч і подальші плани йшлося на засіданні Громадської ради при Черкаській ОДА. Очільник області представив там річний звіт.
За словами Юрія Ткаченка, на початок року одним із найбільших викликів перед владою був бюджетний. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

– Ми розпочинали рік зі значним дефіцитом на зарплати й енергоносії, – зауважує голова Черкаської ОДА. – Аби його подолати, вжили низку результативних заходів. За 10 місяців до державного та місцевих бюджетів області надійшло доходів на 43% більше, ніж торік. Маємо завдання – досягнути максимального темпу зростання надходжень податку на доходи фізичних осіб. І потрібна динаміка є. Ясна річ, що ми розраховуємо не лише на бюджетний ресурс, задля розвитку територій потрібні інвестиції. І це – незмінний пріоритет нашої команди. За 9 місяців маємо близько 3,8 млрд грн капітальних інвестицій на Черкащині. А це в понад півтора разу більше, ніж торік.
Також очільник області розповів про проекти задля активізації інвестиційної роботи. Серед них – створення Агенції регіонального розвитку. Ішла мова і про розвиткові проекти, що реалізують в області.

– Звісно, поряд із цим ми приділяли особливу увагу соціальному захисту населення, – говорить Юрій Ткаченко. – Натепер в області немає заборгованості з виплати державної соціальної допомоги. Цьогоріч, як і минулі роки, ми мали надважливий виклик – це допомога нашим воїнам. Цей напрям координує наш обласний Центр допомоги учасникам АТО.
Окрім того, голова Черкаської ОДА детально розповів Громадській раді про проекти й новації в освітній і медичній сферах. У цілому його звіт отримав схвальні відгуки. Також представники ради висловили свої побажання до роботи обласної влади на наступний рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x