У Смілі встановили новорічну ялинку

У Смілі встановили новорічну ялинку

Головну ялинку Сміли встановили сьогодні на центральній площі міста. Монтажні роботи проводила приватна фірма Романа Уколова. Як повідомляють в міському управлінні ЖКГ, ялинку зрізали на території колишньої військової частини поблизу ліцею. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Сміла.ua».

Усього на новорічні приготування міська влада спрямувала понад 83 тисячі гривень, з яких 15 тисяч гривень піде на монтаж і демонтаж ялинки.

За інформацією керуючого справами міськвиконкому Олександра Головченка, ще 15 тисяч гривень витратять на нову огорожу. Майже 34 тисячі гривень коштують нові гірлянди, якими прикрасять не лише ялинку, але й Будинок рад. Близько 6 тисяч гривень пішло на нові іграшки.
Послуги автовишки вартують понад 5 тисяч гривень. Плюс витрати на нову електричну проводку та обладнання, плюс сплата підрядником єдиного податку – ось і набігає 83 тисячі гривень.

Багато смілян цікавиться, чому потрібно зрізати живе дерево, коли на центральній площі міста вистачає ялинок.

Виявляється, екологічна служба забороняє прикрашати живі ялинки та використовувати їх в якості новорічних.

На питання, чому головну ялинку Сміли встановлює не комунальне підприємство, а приватна фірма, керуючий справами міськвиконкому відповів так:

– Наш «Комунальник» зайнятий роботами з благоустрою міста, а тому прикрашати ялинку довірили приватній фірмі. До того ж, у Романа Уколова є певний досвід, адже в попередні роки він теж встановлював ялинки.

Вадим НІКІТІН

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x