На черкаському пляжі знесли незаконні забудови

На черкаському пляжі знесли незаконні забудови

Поруч із черкаським пляжем «Рів’єра» триває демонтаж комплексу незаконних споруд. Прямісінько на набережній Дніпра черкасці встановили трейлери, невеличкі будиночки та навіть туалет із вигрібною ямою. Усе це – обгородили парканом. З’являлися вони в цьому місці впродовж п’яти років. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби міської ради.

– Раніше ми зверталися до власника цієї земельної ділянки з тим, аби всі самовільно встановлені споруди прибрали звідси, накладали штраф, але це не принесло, як бачимо, жодних результатів, – розповів начальник управління інспектування Олександр Давиденко. – Усі нечистоти звідси ллються просто в Дніпро. До того ж, ця земля рекреаційного призначення.

Сьогодні, 14 грудня, тут розпочнуть зносити огорожу, тільки після цього візьмуться за демонтаж трейлерів. За словами посадовця, щоб прибрати з берега весь комплекс споруд їм знадобиться не один день. Рішення про це ухвалили на одному з останніх засідань виконавчого комітету.

– У нас є спеціальне місце, яке охороняється й де ми зберігаємо всі демонтовані об’єкти. Тож якщо власник захоче забрати своє майно, то він цілком має на це право, – зауважив Олександр Григорович. – Але для цього він повинен заплатити штраф за самовільне розміщення того чи іншого об’єкту, за демонтаж та зберігання споруд. Зазвичай за ними ніхто не приходить.

Загалом, за його словами, в Черкасах за майже місяць демонтували близько 30 незаконних об’єктів. Серед них – рекламні щити, кіоски й павільйони.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x