У ЦНАПах Черкащини надали понад 250 тисяч послуг

У ЦНАПах Черкащини надали понад 250 тисяч послуг

Адмінпослуги стали ближчими та доступнішими для людей через ЦНАПи Черкащини. На сьогодні в ЦНАПах можна отримати близько 180 послуг. Загалом з початку року в області надано більше 250 тисяч адміністративних послуг, що у 8 разів більше, ніж торік за аналогічний період. Про це повідомив директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ОДА.

За словами посадовця, це досягнуто за рахунок того, що з початку 2016 року відбулася передача повноважень на місця та забезпечено надання, через адміністраторів ЦНАПів послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, громадських формувань, реєстрації права власності та інших речових прав а також послуг у сфері реєстрації місця проживання/перебування осіб.

– В об’єднаних територіальних громадах області адміністративні послуги також доступні для громадян, – зауважив Роман Карманнік. – Цьогоріч при об’єднаних територіальних громадах створені Центри надання адміністративних послуг, для працівників яких проведено навчання для належної організації роботи. Також на Черкащині триває робота зі створення єдиного Порталу адміністративних послуг на обласному рівні. Завдання на наступний рік – надання адміністративних послуг, які можливо, в електронному вигляді через Єдиний регіональний Портал адміністративних послуг області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x