У смілянина вдома знайшли наркотики

У смілянина вдома знайшли наркотики

Під час санкціонованого обшуку в будинку жителя Сміли поліцейські виявили 13 рослин коноплі. Дії чоловіка кваліфіковано слідчим за статтею 310 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Черкаського районного відділення поліції надійшла інформація про те, що раніше судимий 25-річний житель Сміли зберігає коноплю.

Під час санкціонованого обшуку інформація підтвердилася. В будинку підозрюваного правоохоронці виявили схованку, де він зберігав наркотичне зілля, вже готові до вживання в кількості 13 рослин, і які, згідно висновку експерта, є нарковмісними. Господар будинку підтвердив, що наркотичний засіб належить йому та розповів, що зберігав його для власного вживання.

За даним фактом Черкаським районним відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x