Канівські депутати провели виїзне засідання сесії

Канівські депутати провели виїзне засідання сесії

14 грудня 2016 року в залі засідань Ліплявської сільської ради проведено виїзне засідання 9 чергової сесії Канівської районної ради VII скликання. Приводом для виїзного засідання стала незадовільна якість ремонтних робіт у Ліплявському навчально-виховному комплексі. \”Нова Доба\” про це дізналася в Канівській РДА.

Перед початком пленарного засідання депутати відвідали навчальний заклад, де особисто переконалися, що покрівля приміщення школи частково знята. Опади потрапляють не лише на незахищені перекриття, а і в середину нижніх поверхів. Стеля в кабінетах другого поверху попідтікала. На неодноразові звернення підрядник заходів не вживає.

Тому депутати заслухали представників: замовника – заступника начальника відділу капітального будівництва Черкаської ОДА, а також виконавця – представників ТОВ «Еска-Рестал». Однак ті заявили, що у профільного відомства зауважень до проведеного ними ремонту немає. Водночас, виконавець робіт не став заперечувати те, що опади проникають і стеля в кабінетах дійсно пошкоджена.

На жаль, після обговорення ситуації конкретної відповіді щодо усунення недоліків та терміну завершення робіт з перекриття покрівлі присутні не отримали.

Внаслідок цього депутати Канівської районної ради прийняли звернення до голови Черкаської ОДА Ткаченка Ю.О. та народного депутата України Голуба В.В. з проханням ініціювати проведення належної фахової оцінки дій підрядника та ініціювати звернення до контролюючих органів з метою проведення перевірки щодо дотримання будівельних норм в ході виконання ремонтно-оздоблювальних робіт та їх якості по об’єкту «Реконструкція Ліплявського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад ЗОШ І-ІІІ ступеню Канівської районної ради», освітянського закладу, який планується як опорна школа Ліплявської об’єднаної територіальної громади.

Взагалі, в порядку денному пленарного засідання сесії значилося 41 питання. Серед них найважливіші – «Звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку Канівського району за 9 місяців 2016 року» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 25.12.2015 № 3-2/VII «Про районний бюджет на 2016 рік».

Завдяки тому, що всі питання попередньо детально розглянуто та обговорено в постійних профільних комісіях районної ради, було конструктивно і швидко прийнято відповідні рішення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x