У Черкасах може з’явитися новий тролейбусний маршрут

У Черкасах може з’явитися новий тролейбусний маршрут

Запровадити новий тролейбусний маршрут, який курсуватиме від Нового автовокзалу до санаторію «Україна», пропонують черкаські депутати. Із такою ініціативою під час чергової сесії, що відбулася 16 грудня, виступив Антон Ведула. Його запит підтримали ще 31 із присутніх у залі колег. \”Нова Доба\” про це дізналася в Черкаській міській раді.

– Це дозволить полегшити проїзд студентів до корпусів ЧНУ ім. Богдана Хмельницького, що на вулиці Університетській, відпочиваючих до парку «Сосновий бір» та пацієнтів до міської й обласної лікарень, – сказав він.

У своєму запиті міський обранець торкнувся й проблеми тролейбусного сполучення із Південно-Західним районом. За його словами, там проживає близько 40 тисяч черкасців, значна частина з яких користується громадським транспортом.

– Тривалий час тут існує проблема належного тролейбусного зв’язку мікрорайону з іншими частинами міста. Відтак, прошу посприяти у збільшенні кількості тролейбусів на маршруті номер 8 (вул. Руставі – «Аврора»), – сказав Антон Ведула. – Цей маршрут сполучає район із залізничним вокзалом, автостанцією, центром міста загалом, тож є вкрай важливим.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x