Житель Сміли украв флешки із розважального закладу

Житель Сміли украв флешки із розважального закладу

Злодієм виявився один із відвідувачів закладу. 31-річний смілянин своїми діями завдав збитків на суму близько 1300 гривень. Чоловіка встановили за допомогою камер відеоспостереження, він дає покази. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції надійшло повідомлення від адміністратора одного із розважальних закладів міста про крадіжку. Жінка розповіла, що невідома особа вкрала 5 флеш накопичувачів з комп’ютерів, що знаходяться в приміщенні.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події. Переглядаючи відео з камер спостереження, встановили підозрювану особу. Ним виявився один із відвідувачів закладу, 31-річний житель Сміли. Встановивши його місце проживання, поліцейські завітали до його домівки та запросили до поліції для дачі показів. Чоловік, розуміючи, що його викрито, зізнався у вчиненому. Чітко пояснити свій вчинок не зміг, лише сказав, що частиною краденого розрахувався з таксистом, який його відвозив до дому, а частину – продав перехожим.

Наразі встановлюються особи, яким був збутий товар та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x