Смілянин украв у пенсіонера велосипед

Смілянин украв у пенсіонера велосипед

Раніше судимий чоловік викрав у жителя Сміли велосипед, щоб продати. Вартість транспорту близько 3000 гривень. Зловмисника затримано та повідомлено про підозру. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Із повідомленням про крадіжку до Смілянського відділу поліції звернувся 74-річний місцевий житель. Пенсіонер розповів поліцейським, що з його подвір’я зловмисник викрав велосипед.

Правоохоронці, що прибули за викликом, опитали заявника та оглянули місце події. Оперативники встановили особу, яка намагалася збути викрадений велосипед. Ним виявився раніше судимий 26-річний житель Сміли. Чоловіка затримали під час пересування ним на краденому велосипеді на одній із вулиць міста. Підозрюваного доставили до поліції, де він пояснив, що крадіжками він заробляє на прожиття.

Речовий доказ вилучено та повернуто власнику. За даним фактом Смілянським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п\’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x