В уманчанина вдома знайшли особливо небезпечний наркотик

В уманчанина вдома знайшли особливо небезпечний наркотик

Під час санкціонованого обшуку в домоволодінні 31-річного уманчанина правоохоронці виявили подрібнену речовину темно-зеленого кольору, яка за висновком експертизи виявилась наркотичним засобом канабіс. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До співробітників Уманського відділу поліції надійшла інформація про можливу причетність до незаконного зберігання наркотичних речовин 31-річним місцевим жителем. Інформація знайшла своє підтвердження.

Під час обшуку за місцем проживання вказаного громадянина правоохоронці вилучили подрібнену речовину темно-зеленого кольору, яку було направлено на експертизу. Речовина рослинного походження є особливо небезпечним наркотичним засобом – канабіс, обіг якого в Україні заборонено. Як зазначив власник домоволодіння, вказані рослини він зберігав для власного вживання без мети збуту.

За вказаним фактом слідчим відділом відкрито кримінальне провадженняпередбачене частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x