У Чигирині відбувся Фестиваль святого Миколая

У Чигирині відбувся Фестиваль святого Миколая

У той час, коли кожна дитина чекає омріяного подарунку під подушкою, а кожен дорослий у душі сподівається на справжнє диво, головний добродійник покликав українців до себе у гості – на Фестиваль святого Миколая!

Святий Миколай розпочав свій шлях із самого серця країни – з першої козацької столиці − Чигирин. 17-18 грудня чигиринці занурилися в казкову атмосферу та повірили в диво. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

У Чигирині відбувся Фестиваль святого Миколая

Цього року Фестиваль Святого Миколая став грандіозним дійством та запам’ятався: колядками та щедрівками у виконанні професійних та аматорських колективів України – під час Всеукраїнського конкурсу колядок та щедрівок; мотиваційними виступами «сучасних Миколаїв» – українців, які відомі своїми добрими справами і діяльністю на благо країни; квестом для всіх малих бешкетників «Знайди шлях до Миколая!»; найсмачнішими гарячими напоями цієї зими – під час Фестивалю гарячих напоїв; колоритним ярмарком «Казкова столиця»; масштабною «Ялинковою Алеєю» та безкоштовними подарунками для всіх діток. Гості Фестивалю отримали неймовірні емоції та враження. Незважаючи на холод гуляння тривали до самого вечора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x