Вихованців канівської школи-інтернату привітали правоохоронці

Вихованців канівської школи-інтернату привітали правоохоронці

Увесь рік діти з нетерпінням чекають цього казкового свята, аби отримати подарунки. У день Святого Миколая правоохоронці Головного управління національної поліції в Черкаській області завітали у гості до Канівської санаторної школи-інтернату, поздоровили дітлахів зі святом та вручили святкові подарунки. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Працівники поліції систематично відвідують вихованців підшефного закладу та надають посильну допомогу. Цього року в день Святого Миколая до дітлахів завітали працівники Головного управління національної поліції в Черкаській області. Поліцейські привітали дітей зі святом та потішили подарунками.

У залі, де проходило основне дійство, зібралися всі підопічні інтернату. Вони зустрічали гостей з неприхованою радістю. Дітлахи розказали святкові вірші, заспівали народні пісні, розіграли театралізовану виставу. Особливо вражало те, як старанно маленькі актори готувалися до свята і яких зусиль їм довелось до цього докласти.

Директор Канівської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Сергій Гринець від імені вихованців та від себе особисто висловив вдячність правоохоронцям за підтримку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x