Житель Чигиринщини вирішив заробити крадіжкою

Житель Чигиринщини вирішив заробити крадіжкою

У Чигирині 57-річний непрацюючий місцевий житель вирішив заробити на життя крадіжкою. Викрав пральну машину та сітку рабицю, щоб здати на брухт. Зловмисника затримано, відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

З повідомленням про крадіжку до чергової частини Чигиринського відділення поліції звернулась 22-річна місцева жителька. Потерпіла розповіла правоохоронцям, що з підсобного приміщення її домоволодіння невідомий викрав пральну машину та 5 метрів сітки рабиці. За викликом виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події правоохоронці встановили, що приміщення, звідки викрадені були речі, було відчинене. У ході опитування можливих свідків поліцейські дізналися, що нещодавно в селі бачили чоловіка, який на возику перевозив речі схожі на викрадені. Було встановлено його особу. Ним виявився 57-річний місцевий житель. Підозрюваного відвідали за місцем проживання та вилучили викрадені речі. З його слів стало відомо, що він не працює і в такий спосіб вирішив заробити кошти на прожиття, тому, що викрадені речі планував здати на брухт.

Речові докази вилучено. За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x