Друга дитяча поліклініка нарешті відчинила двері для пацієнтів (ВІДЕО)

Друга дитяча поліклініка нарешті відчинила двері для пацієнтів (ВІДЕО)

Друга дитяча поліклініка відновила свою роботу. Про це на своїй сторінці у «Фейсбук» повідомив міський голова Анатолій Бондаренко.

«Шкода, що ремонт затягнувся у часі, але скажу відверто, будівлі сто років, ремонт покрівлі тут зробили вперше за багато десятків років, і це був один із найскладніших видів робіт, який обійшовся у 3 мільйони гривень. Внутрішні роботи тривають у поліклініці й досі. Найближчим часом тут планують замінити всі двері, зробити ремонт кабінетів і коридорів.

Найближчим часом буде вирішено питання із укомплектуванням штату поліклініки, що дозволить уникнути в подальшому великих черг і незручностей, пов’язаних із необхідністю звертатися в інші медичні установи. Обіцяю, що наступного року контроль за ремонтними роботами в цій поліклініці буде значно жорсткішим» – зазначив очільник міста.

Головний лікар закладу повідомив телеканалові «ВІККА», що сподівається на підтримку міських депутатів у ремонті внутрішньому. Адже потрібна ще заміна сантехніки, оновлення електросистеми. Керівництво запевняє: усі дільничні педіатри вестимуть прийом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x